Partners

Inmiddels hebben veel verschillende partijen die onze waarden delen, ons weten te vinden. Een indrukwekkende groep partners heeft zich bij de Kaarten Carrousel gevoegd. Hun logo’s vind je hieronder.

Ervaringen

Jo-AnneJo-Anne van der Lelij – Stijlvolle Trouwkaarten: “De Kaarten Carrousel is een jong bedrijf dat een goede visie heeft voor de toekomst, met veel ambities. Voor mij als ondernemer is het erg leuk om daarop mee te liften. De samenwerking is top. Het team van de KC denkt mee, maar geeft ook adviezen, tips en begeleiding. Als ik iets lastig vind, geven zij gefundeerde beproefde adviezen. Voornamelijk de begeleiding bij het inzetten van Adwords vind ik erg fijn. Ik weet dat er verstandig ingezet wordt en ik kan mij bezighouden met ontwerpen.”

“Als je een shop wil beginnen en daar goede ondersteuning bij wil hebben, dan moet je zeker bij KC zijn. Geen vraag is te gek. Als jij hard voor je shop werkt, werken zij hard met je mee. Je levert een prachtig product aan je klant.”

lisette_everaars_lovzLisette Everaars – LOVZ: “Kaarten Carrousel heeft veel ervaring op de markt en kennis wordt gedeeld, zodat we met z’n allen kunnen groeien. Het is heerlijk om achter de schermen een team te hebben waar je op kan bouwen. Kaarten Carrousel volgt de techniek en de bewegingen in de markt op de voet. Ze springen hier op in, verbeteren en vernieuwen. De manier van samenwerken past goed bij onze organisatie.”

 

Onze winkels en partners

Logo 2015 Logo_wensplein_CMYK
fuif logo lovz
babyblog blezz condoleance kaarten
babyjewels salut rouwkaarten mycards
lechic pinco pallino skip coco
hierbenik logo RGB
jarigejob fastcards
leintjes pimm solution 4cards
mensenlinq amco Trouwkaarten-bestellen
babybytes weddingdeco meisenmanneke
daglief huisvanmijn feestelijkekaarten
uitvaart22 poppekop luckz
kaarten.studio vrolijkegeboortekaartjes
boefjespost ZoJoann fotokaarten
mooze